ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ HBio ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

26 Apr 2021

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο σεμινάριο του 4ου Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas και Εθνικό Σημείο Επαφής για τα Προγράμματα Πλαίσιο της ΕΕ. Το σεμινάριο είχε θέμα: «Το Ελληνικό Cluster Βιοτεχνολογίας - HBio» και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Απριλίου. Ομιλήτρια ήταν η κ. Σταματική Κρήτα.

Στο σεμινάριο παρουσιάσθηκαν οι στόχοι και οι δράσεις του Ελληνικού Cluster Βιοτεχνολογίας – HBio, καθώς και ο προγραμματισμός για το 2021. Επίσης παρουσιάσθηκαν οι δράσεις υποστήριξης εταιρειών και ερευνητικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας και της βιοτεχνολογίας.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι παραγωγικών/τεχνολογικών επιχειρήσεων και εκπρόσωποι της τοπικής βιομηχανίας, ερευνητές, σύμβουλοι-μελετητές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Ο 4ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων του ΣΕΒΠΕΔΕ και του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, στο σύνολό του, στοχεύει στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων.